حسابداری مالیاتی

خدمات حسابداری ومالیاتی در نیشابور

حسابداری مالیاتی

خدمات حسابداری ومالیاتی در نیشابور

حسابداری مالیاتی

انجام امور حسابداری وخدمات مالیاتی به اشخاص حقوقی وحقیقی در نیشابور

۵ مطلب در مرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

۲۷
مرداد

         (((بنام حسابرس عادل )))       

خدمات اجرائی:

تنظیم و ارسال اظهارنامه مالیات برارزش افزوده                 تنظیم و ارسال صورت معاملات خرید وفروش فصلی

تنظیم و ارسال اظهارنامه مالیات بر عملکرد سالانه          تهیه لوایح مالیاتی جهت ارائه در هئیت حل اختلاف مالیاتی

تنظیم وتحریر دفاتر قانونی                   4821   919   0915       -      3661     859    0915   

                                        امور مالیاتی خود را  در نیشابور به ما بسپارید    

                                                                                              

  • مجتبی معینی زاده
۱۱
مرداد

بنا به اختیارات حاصل از مقررات ماده «۱۸» قانون مالیات بر ارزش افزوده، بدینوسیله فعالان اقتصادی (عرضه کنندگان کالا و ارائه دهندگان خدمات) مشمول مرحله هفتم ثبت‌ نام نظام مالیات بر ارزش افزوده به منظور آموزش و اجرای مقررات موضوع این قانون به این شرح تعیین و اعلام می‌گردد.
مشمولین مرحله هفتم اجرای قانون
کلیه اشخاص حقوقی فعال با هر حجم از فروش و یا درآمد (کالا و خدمت ) به استثنای اشخاص حقوقی با فعالیت های صرفا معاف موضوع ماده ۱۲ قانون مالیات بر ارزش افزوده که به موجب فراخوان های قبلی تاکنون برای اجرای قانون فراخوان نشده اند ،مشمول اجرای قانون خواهند شد.
اشخاص حقوقی که بعد از تاریخ اجرای فراخوان نیز ایجاد ،تاسیس و به ثبت می رسند و یا شروع به ایجاد فعالیت می کنند ،در صورت فعالیت با هر حجم از فروش و یا درآمد (کالا و خدمت ) از اولین دوره مالیاتی بعد از شروع فعالیت (عرضه کالا و خدمات ) مشمول اجرای قانون می باشند .

تذکر بسیارمهم

فعالان اقتصادی که واجد شرایط مراحل اول تا ششم ثبت‌ نام و اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده بوده اند، حتی در صورت انطباق با شرایط مشمولیت مرحله ششم ثبت‌ نام این نظام مالیاتی، جزء مؤدیان مشمول مراحل قبلی ثبت ‌نام و اجرای قانون محسوب و مکلف به اجرای مقررات از تاریخ شمول فراخوان مربوط، خواهند بود.
مهلت و نحوه انجام ثبت نام

 

۱- از فعالان اقتصادی فراخوان شده دعوت میگردد از تاریخ درج اطلاعیه در جراید، به سامانه اینترنتی معاونت مالیات بر ارزش افزوده به نشانی WWW.EVAT.IR مراجعه و نسبت به ثبت نام در این نظام مالیاتی اقدام تا مقدمات لازم از جمله آموزش فعالان اقتصادی و … جهت اجرای قانون فراهم شود. ضمناً راهنمای چگونگی ثبت‌ نام از طریق سامانه مزبور قابل دسترسی می باشد.
۲- مودیان محترم در صورت نیاز به آموزش قانون و مقررات مالیات بر ارزش افزوده مؤدیان می توانند با مراجعه به سامانه یاد شده یا به ادارات کل امور مالیاتی استان و شهرستان ذیربط برای آموزش ثبت ‌نام نمایند، تا اقدام لازم برای آموزش آنها به صورت رایگان بعمل آید.

۳- اشخاص حقوقی فعال که بعد از تاریخ اجرای فراخوان، ایجاد ، تاسیس و به ثبت می رسند و یا شروع به انجام فعالیت می نمایند ، مکلفند تا پایان دوره مالیاتی شروع فعالیت ( عرضه کالا و ارائه خدمات ) نسبت به ثبت نام اقدام و از اولین دوره مالیاتی بعد ، نسبت به اجرای قانون اقدام کنند.

تاریخ اجرای قانون

اشخاص حقوقی مشمول این فراخوان ، از تاریخ ۱/ ۷/ ۱۳۹۵ مکلف به اجرای سایر تکالیف مقرر در قانون از جمله وصول مالیات و عوارض ارزش افزوده از خریداران ، ارائه اظهارنامه و واریز مالیات و عوارض بر ارزش افزوده به حساب های تعیین شده توسط سازمان امور مالیاتی کشور می باشند.


  • مجتبی معینی زاده
۱۰
مرداد


رئیس کل سازمان امورمالیاتی کشور اعلام کرد در صورت پرداخت اصل مالیات از سوی مودیان (تا پایان شهریورماه) تمامی جریمه آنها بخشیده خواهد شد

به گزارش پایگاه اطلاع‎رسانی انجمن حسابداران خبره ایران، رئیس کل سازمان امورمالیاتی کشور در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در استان خراسان رضوی گفت: در راستای تعاملات و در زمینه بخشودگی جرایم مالیاتی مودیان، بخشنامه ای به ادارات کل مالیاتی استان ها ابلاغ شده است که در صورت پرداخت اصل مالیات از سوی مودیان تا پایان شهریورماه سال جاری، تمامی جریمه آنها بخشیده خواهد شد.

  • مجتبی معینی زاده
۰۷
مرداد

محاسبه مالیات اجاره هر ماه 1.700.000 ریال:
1_اجاره یکسال را محاسبه کنید
1.700.000×12=20.400.000
2_از رقم بدست اومده 75%مشمول مالیات میشه
20.400.000×75%=15.300.000
3_حالا باید تعیین کنید موجر حقیقیه یا حقوقی
اگر حقوقیه 25%این مبلغ میشه مالیات اجاره سالیانه و اگر حقیقیه باید با توجه به ماده 131 ق م م مالیات را بدست بیارین
اینجا با فرض حقیقی بودن مساله حل شده
ماده 131:
تا 500.000.000 ریال درآمد مشمول مالیات سالیانه 15%
نسبت به مازاد 500.000.000 ریال تا 1.000.000.000 ریال 20%
مازاد 1.000.000.000 ریال 25%
الان درمورد شما درآمد مشمول مالیات 15.300.000 میشه که با توجه به قسمت اول ماده 131 ،به نرخ 15%  محاسبه میشه
یعنی
 15.300.000×15%=2.295.000
این مبلغ مالیات اجاره یکساله شماست که وقتی بر 12 تقسیم بشه،میشه مالیات اجاره یکماه شما
2.295.000÷12=191.250

  • مجتبی معینی زاده
۰۷
مرداد



🔶🔷 آیین‌نامه دسترسی به اطلاعات بانک مرکزی برای مالیات ستانی تدوین و به زودی اجرایی میشود.

🔸🔹بانکها ، موسسات مالی و ... حتی اگر بخواهند نیز نمیتوانند اطلاعات حساب بانکی مردم را ندهند چون استنکاف از ارائه اطلاعات جرم است

🔸🔹آیین نامه دسترسی به اطلاعات حسابهای بانکی مردم پس از تایید وزیر اقتصاد و وزیر دادگستری و  رئیس قوه قضاییه اجرا میشود.

معاون سازمان امور مالیاتی کشور گفت: در حال حاضر آیین نامه نحوه دسترسی برخط به دریافت اطلاعات محرمانه بانک مرکزی برای دریافت مالیات تدوین شده است.

محمدتقی پاکدامن در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با اشاره به تدوین برخی آیین‌نامه‌های اصلاحیه قانون مالیات‌های مستقیم اظهار داشت:‌ تدوین برخی از آیین‌نامه‌ها با مشارکت دیگر نهادها از جمله ایین‌نامه تبصره 5 ماده 169 مکرر بوده که در جهت دسترسی به پایگاه اطلاعات ذی‌نفعان بیرونی است.

 اکنون پیش‌نویس آن با مشارکت بانک مرکزی تهیه شده که باید به امضای رئیس قوه قضائیه برسد.

معاون مالیات‌های مستقیم سازمان امور مالیاتی کشور گفت: در حال حاضر این آیین نامه برای اعلام نظر نهایی به بانک مرکزی رفته و سپس به تصویب وزیر دادگستری و اقتصاد برسد.

وی با بیان اینکه حسابرسی بر مبنای ریسک برای دریافت‌ مالیات یکی از پایه‌های اساسی آن داشتن اطلاعات ذی‌نفعان و مودیان است،‌ بیان داشت: این اطلاعات محرمانه بوده و برای تشخیص مالیات است و استفاده از این اطلاعات برای دیگران باید با مصوبه هیات وزیران باشد.

پاکدامن در پاسخ به این سوال که استفاده از پایگاه داده‌ها و اطلاعات چه زمانی وارد فاز اجرایی می‌شود، بیان داشت: بعد از تصویب آیین‌نامه اجرایی خواهد شد، همچنین همزمان با نهایی شدن آیین‌نامه، با بانک مرکزی به عنوان یکی از ذی‌نفعان رایزنی صورت گرفته تا اطلاعات مورد نیاز قانون در اختیار سازمان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه بخشی از اطلاعات مورد نیاز قانون در بخش سازمان ثبت اسناد و املاک کشور است، یادآور شد:‌ نشست‌هایی در این زمینه برگزار شده تا چگونگی دسترسی به اطلاعات در رابطه با املاک و شرکت‌های ثبت شده را داشته باشیم و نیز از داده‌های مربوط به املاک و دارایی‌هایی ثبت شده بهره‌برداری کرد.

به گفته معاون سازمان امور مالیاتی، دسترسی و استفاده از پایگاه‌های اطلاعاتی ذی‌نفعان در گذشته نیز وجود داشت، اما از ضمانت اجرایی لازم برخوردار نبود و عملا در این زمینه موفق نبودیم، اما اکنون با توجه به مقررات ماده 274 هر فرد یا سازمان ذی‌نفع اگر اطلاعات را ندهد، مجرم تلقی می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که حتی دستگاه‌ دولتی اگر از ارائه اطلاعات استنکاف کند، مجرم است، بیان داشت: بله، امیدواریم که دستگاه‌ها اطلاعات بدهند، زیرا در بحث شناسایی فرار مالیاتی عزم ملی می‌خواهد و از عهده سازمان مالیاتی خارج است و همه جای دنیا سازمان مالیاتی از کوچکترین تراکنش و تغییر در روند زندگی اقتصادی افراد مطلع است و امیدواریم با ایجاد پایگاه اطلاعاتی، این اتفاق رخ دهد و پیگیر آن هستیم.

معاون سازمان امور مالیاتی کشور در پاسخ به این سوال که حاضر هستید سازمان‌هایی که همکاری در ایجاد و تکمیل پایگاه اطلاعات ندارند، را معرفی کنید، گفت: این کار قطعا به مراجع ذی‌ربط گزارش خواهد شد و از ظرفیت‌های قانونی استفاده می‌کنیم. کشور باید به سمتی برود که از طریق مالیات اداره شود. آنهایی که اطلاعات نمی‌دهند، با جلسات و تبیین برنامه‌ها و همکاری و همراهی دستگاه‌های نظارتی محقق می‌شود.

به گزارش فارس طبق ماده 169 مکرر قانون مالیات‌های مستقیم تمامی سازمان‌ها و نهادها و دستگاه‌ها موظف هستند، جهت استقرار نظام یکپارچه اطلاعاتی، هویتی، دارایی، عملکردی ، سرمایه‌ای، ملکی، مالی،‌ پولی و اعتباری اشخاص حقیقی و حقوقی همکاری کنند.

تبصره 5 این ماده نحوه دسترسی برخط، تعیین حد آستانه، دریافت و ارسال اطلاعات و مهلت آن با حفظ محرمانه بودن آن را توضیح داده که باید آیین نامه‌ای با مشارکت بانک مرکزی تهیه شود.


  • مجتبی معینی زاده